User Tools

Site Tools


cu_su_i_makeup

(Image: https://freestocks.org/fs/wp-content/uploads/2018/04/blush_and_eyeshadow_palettes-1000x667.jpg)ȘCOALA DE MAKEUP NATALIE Școala noastra a luat naștere din dorința de a oferi acel plus de care majoritatea au nevoie. Inspirată din realitate, școala de makeup Natalie își propune să ofere cursanților toată informația de care au nevoie, fără secrete, fără ocolișuri, să-i învețe tot ce înseamnă machiaj profesional, dar mai mult de atât, ne dorim ca fiecare cursant să capete curajul de a-și croi propriul drum în viață. CURSUL BASIC Cursul pentru care ai ajuns la noi. Știi că te vom învăța tot ce ai nevoie pentru a putea începe să faci makeup la cel mai înalt nivel, într-o proaspăt

CURSUL PENTRU PERFECTIONARE Dacă lucrezi deja în domeniu, dar îți dorești să te perfecționezi, acest curs este pentru tine. Întotdeauna este loc pentru a deveni mai bun!

CURSUL DE cursuri automachiaj (https://www.makeup-natalie.ro) Învață să te machezi singură, într-un mod profesional. Economisește timp și bani și învață să te machezi singură pentru orice ocazie!

cu_su_i_makeup.txt · Last modified: 2019/06/29 11:33 by bridgettwinn4